Supa lasagna este un preparat inspirat din bucataria italiana, care imbina toate ingredientele pentru lasagna intr-o oala de supa. Supa lasagna este cremoasa, consistena si foarte delicioasa, mai mult decat atat este simplu de facut intr-un timp foarte scurt si o puteti servi atat la pranz cat si la cina. Daca iubiti lasagna veti iubi si aceasta supa minunata.
Mod de prepaarare:
Carnea se toaca la masina de tocat, sau o cumparati gata tocata.
Intr-o tigaie turnam mai intai ulei de masline si lasam sa se incinga.
Adaugam carnea si cu o lingura de lemn amestecam si presam carnea astfel incat sa o desfacem cat mai bine.
Intre timp ceapa se curata, se spala, se toaca marunt. Eu am pus 2 cepe medii una alba si una rosie. Rosia se taie cubulete. Usturoiul se curata de coaja, se da prin presa.
Calim carnea pana cand isi schimba culoarea.
Adaugam rosia cubulete, sau rosiile cherry si pasta de tomate.
Amestecam ingredientele apoi lasam cateva minute pana cand sosul de rosie isi schimba culoarea intr-o nuanta mai deschisa.
Condimentam cu busuioc, oregano, un pic de cimbru dupa gust si preferintele fiecaruia.
Foile de lasagna se vor sfarama cu mana in bucati potrivite.
Mozzarella se da pe razatoarea cu ochiuri mari, parmezanul se da pe razatoarea cu ochiuri mici.
Inainte de servire adaugam si o lingura doua de branza ricotta.
Supa lasagna se serveste calda. La servire puteti presara patrunjel verde tocat, sau busuioc verde tocat daca va place gustul lui parfumat.
Toate aromele unei lasagna se mixeaza intr-un bol de supa, insa mult mai simplu de facut si cu un gust aproape identic.
Dupa preferinte puteti sa mai adaugati in supa lasagna la servire un plus de mozzarella rasa, smantana, branza ricotta.
Supa lasagna este cremoasa, consistena si foarte delicioasa.
Pofta mare!
Ingrediente
Indicații
Mod de prepaarare:
Carnea se toaca la masina de tocat, sau o cumparati gata tocata.
Intr-o tigaie turnam mai intai ulei de masline si lasam sa se incinga.
Adaugam carnea si cu o lingura de lemn amestecam si presam carnea astfel incat sa o desfacem cat mai bine.
Intre timp ceapa se curata, se spala, se toaca marunt. Eu am pus 2 cepe medii una alba si una rosie. Rosia se taie cubulete. Usturoiul se curata de coaja, se da prin presa.
Calim carnea pana cand isi schimba culoarea.
Adaugam rosia cubulete, sau rosiile cherry si pasta de tomate.
Amestecam ingredientele apoi lasam cateva minute pana cand sosul de rosie isi schimba culoarea intr-o nuanta mai deschisa.
Condimentam cu busuioc, oregano, un pic de cimbru dupa gust si preferintele fiecaruia.
Foile de lasagna se vor sfarama cu mana in bucati potrivite.
Mozzarella se da pe razatoarea cu ochiuri mari, parmezanul se da pe razatoarea cu ochiuri mici.
Inainte de servire adaugam si o lingura doua de branza ricotta.
Supa lasagna se serveste calda. La servire puteti presara patrunjel verde tocat, sau busuioc verde tocat daca va place gustul lui parfumat.
Toate aromele unei lasagna se mixeaza intr-un bol de supa, insa mult mai simplu de facut si cu un gust aproape identic.
Dupa preferinte puteti sa mai adaugati in supa lasagna la servire un plus de mozzarella rasa, smantana, branza ricotta.
Supa lasagna este cremoasa, consistena si foarte delicioasa.
Pofta mare!