Arhiva retetelor

Spaghette calamar din crenvursti cu sos de rosiiBy Nicola ElenaSpaghette, in forma calamar din crenvursti, cu sos de rosii sunt minunat de delicioase, aromate, atractive si adorate chiar de cei mai mofturosi din familie. Aceste paste cu crenvursti sunt satioase, usor si rapid de preparat, perfecte pentru orice meniu la pranz sau cina.
Ghiveci de legume cu telina apio si carne de puiBy Nicola ElenaGhiveciul de telina apio cu carne de pui este de fapt o tocanita plina de vitamine si nutrienti, cu arome de invidiat intr-o mancare atat de simpla, ce se prepara rapid si usor, iar daca omiteti carnea, va rezulta o mancare de post excelenta si deliciosa. Ghiveciul de telina apio, cu sau fara carne poate fi servit ca meniu principal, sau ca garnitura alaturi de fripturi sau alte preparate din carne, important de stiut e ca daca, in ghiveci aveti carne de pui, serviti cu friptura de pui, daca e din porc, serviti cu friptura de porc si tot asa!
Suc de detoxifiere cu sfecla rosie si capsuniBy Nicola ElenaSucul proaspat este un mod minunat de a incepe dimineata, fiind un inlocuitor gustos pentru ceasca de cafea. O cura cu sucuri naturale poate fi primul pas pe care il poti lua pentru o alimentatie mai echilibrata. Are rolul de a detoxifica organismul si de a-i permite sa elimine excesul de substante nesanatoase, cum ar fi nicotina, zaharul si alimentele procesate, iar sucurile naturale de legume, in special si fructe, indeplinesc cu succes acest rol
Pateuri din foietaj cu ficat de puiBy Nicola ElenaAceste delicioase pateuri din foietaj se realizeaza usor, sunt delicioase, aromate si satioase, pot fi servite la mese festive dar si la micul dejun sau intre mesele principale, intrega familie le vor adora si aprecia nespus de mult.
Bruschette cu Pesto de rucolaBy Nicola ElenaPesto de rucola un deliciu perfect pentru cand doresti un aperitiv sanatos si aromat. Se prepara rapid, usor si se consuma cu legumele preferate, pe bruschette (paine prajita) crostinii, crakersi, de asemenea, puteti adauga suplimentar bucatele de bacon prajite crocant si parmezan sau mozzarella, nuci ori alune, este absolut minunat si perfect la orice masa in familie ori festiva.
Supa crema de linte rosie cu crutoane din mozzarellaBy Nicola ElenaSupa crema de linte este o supa de post, aromata, savuroasa, satioasa si foarte hranitoare, ideala pentru intreaga familie chiar si pentru copii sau bebelusi mofturosi. Se realizeaza usor, intr-un timp foarte scurt si poate fi consumata la pranz sau cina dupa preferinte si pofte.
Zacusca de vinete – reteta rapidaBy Nicola ElenaZacusca de vinete este cea mai delicioasa tocanita de legume coapte, perfecta si potrivita in orice sezon, atat ca aperitiv cat si ca mancare principala pentru pranz sau cina. Ce faci insa cand ti se termina proviziile de zacusca din camara, sau ce faci cand ai pofta de zacusca dar nu ai posibilitatea sa coci legumele la gratar si nici sa faci fum in bucatarie daca le coci pe aragaz? Solutia este sa apelam la proviziile din congelator sau in caz de nu le avem, sa ne aprovizionam de la un supermarket, apoi in 30 de minute putem avea o zacusca delicioasa si perfecta, la fel ca cea facuta de mama sau bunica.
Pesto de RucolaBy Nicola ElenaRucola este o planta comestibila folosita cu precadere in bucataria italiana si preluata in bucatariile din intreaga lume. Sosul pesto ( mai gros sau mai subtire, dupa preferinte ) se obtine prin mixarea fina a frunzelor proaspete de rucola. Pesto de rucola este putin amarui, aromat si cu un gust puternic, fiind plin de vitamine si minerale.
Pepene verde murat la soare – covasitBy Nicola ElenaPepenele rosu este un fruct adorat de noi pe timpul verii si il gasim usor prin piete, astfel ca putem sa muram in cantitati mici pentru consum rapid si/sau de pofta datorita gustului unic, uşor dulce, acrisor si acidulat prin murare.
1 14 15 16 17 18 43
(Visited 15.146 times, 1 visits today)