Arhiva retetelor

Chifle cu marar si seminteBy Nicola ElenaAstazi va prezint o reteta usoara de chifle cu marar si seminte din faina integrala. Multi evitam faina integrala, insa este cea mai sanatoasa cu multe valori nutritive si mai ales nu ingrasa.
Ciorba de fasole cu ciolan la Slow cookerBy Nicola ElenaCiorba de fasole boabe este o mancare apreciata de multi dintre noi, gustoasa, spornica si satioasa, se poate gati atat de post cat si cu afumaturi: ciolan, carnati, slaninute, kaiser, etc., dandu-i acesteia o savoare deosebita. Ciorba de fasole cu ciolan tine loc de supa si felul doi si se poate consuma atat la pranz cat si la cina.
Farfalle cu sos de rosiiBy Nicola ElenaAstazi va prezint o reteta de paste cu sos de rosii si busuioc, pe cat de simpla si cu ingrediente putine, pe atat de gustoasa si de apetisanta prin aromele sale care o definesc.
Pui la grill marinat in iaurtBy Nicola ElenaCand vrei sa te rasfeti cu ceva gustos, rapid de preparat, si cum de obicei puiul este cel mai prezent prin frigider, aceasta reteta de pui la grill este solutia ideala atat pentru pranz cat si cina.
Quinoa cu legumeBy Nicola ElenaQuinoa cu legume este o reteta vegana, se poate manca in post, dar si ca garnitura la preparate din carne, se prepara asemanator cu orezul, doar ca timpul de preparare este mult mai mic. Quinoa este o adevarata sursa de calciu, magneziu, vitamine B, vitamina E si fibre, este usor de gatit, gustoasa si versatila.
Tarta Medalion din somon cu zucchiniiBy Nicola ElenaIata o reteta de tarta cu somon, mai mult decat delicioasa pentru iubitorii de peste. Tarta Medalion cu somon si zucchinii este gustoasa, satioasa si hranitoare iar ingredientele se potrivesc minunat. O poti prepara cand nu vrei sa petreci prea mult timp in bucatarie, pentru ca este foarte usor de facut.
Pui piccata cu garnitura de legumeBy Nicola ElenaPui piccata este o mancare numai buna de gatit cand va doriti o cina plina de savoare, aromata, satioasa, usor de preparat, pe gustul tuturor si care arata bine in orice farfurie. „Piccata” de origine italiana, defineste de fapt un procedeu de a gati carnea sote (de vitel, de pui sau peste) in unt si ulei de masline si de a o servi intr-un sos aromat cu lamaie si capere.
Snitel vienez din piept de puiBy Nicola ElenaSnitelul vienez este una dintre cele mai populare fripturi la tigaie raspandita in intreaga lume. Desi se prepara din diferita tipuri de carne un adevarat snitel trebuie sa fie fraged in interior, crocant in exterior si deosebit de gustos peste tot.
Pui chinezesc cu orez salbaticBy Nicola ElenaReteta de pui chinezesc cu orez este una dintre cele mai gustoase mancaruri chinezesti cu pui, in care savoarea legumelor se completeaza perfect cu calitatile nutritive ale orezului. Orezul cu legume se gateste in wok, la foc iute, ceea ce inseamna ca legumele isi pastreaza proprietatile, fiind deci si o mancare extrem de sanatoasa.
1 35 36 37 38 39 43
(Visited 15.145 times, 1 visits today)