Arhiva retetelor

Masurarea ingredientelorBy Nicola ElenaArta culinara nu e deloc usoara asa cum pare. Nu e atat de simplu sa gatesti ceva cu adevarat bun, dar sa le spui si altora ce ai facut, in asa fel incat sa le reuseasca excelent si sa inteleaga ce-ai facut. Asadar este necesar sa stim cum sa masuram ingredientele, astfel incat sa ne iasa mancarea buna pe care ne-o dorim.
Frigarui de pui cu garnitura din amestec HawaiiBy Nicola ElenaCele mai bune frigarui cu legume se fac din carne frageda de pui care se gateste repede, (eu am folosit piept de pui, dar puteti folosi si carnea din pulpe). Frigaruile se prepara usor si repede, le puteti consuma atat la pranz cat si la cina, alaturi de garnituri de orice fel si salate de sezon sau chiar muraturi.
Pepperonta cu carnatiBy Nicola ElenaPepperonata este o reteta italiana, o garnitura simpla consumata ca atare sau alaturi de o friptura, fie ca o servim rece sau calda. Pentru vegetarieni sau pentru perioadele de post alaturi de paste sau orez, sau chiar si cu o felie de paine prajita poate fi un pranz sau cina cu adevarat savuroase.
Ardei umpluti cu piept de pui gratinatiBy Nicola ElenaArdeii se pot umple in diverse moduri, dar ce va prezent azi este o alternativa total diferita de reteta clasica, romaneasca, pe baza de amestec de porc, vita si orez. Ardei umpluti cu piept de pui si rosii este o reteta usor de ralizat si intr-un timp foarte scurt veti obtine o masa usoara, satioasa si gustoasa.
Tortellini cu sos BechamelBy Nicola ElenaTortellini sunt un tip de paste fainoase cu ou si cu umplutura la mijloc, originara din Bologna. Italienii obisnuiesc sa le combine cu diverse sosuri aromate. Aceste paste se prepara rapid, sunt extrem de satioase si gustoase.
Cannelloni cu carne si sos BechamelBy Nicola ElenaCannelloni cu carne tocata si sos bechamel – reteta delicioasa pe baza de paste perfecta pentru intreaga familie, se servesc fierbinti cu patrunjel verde, sau reci dupa preferinte.
Supa crema de rosiiBy Nicola ElenaAceasta reteta de supa crema de rosii, este simpla, rapida si nu ai cum sa dai gres, este aromata cu un gust dulceag, consumata impreuna cu felii de paine gratinate este o splendoare.
Eclere cu crema de vanilie si friscaBy Nicola ElenaEclerul este un desert frantuzesc foarte renumit si indragit, apreciat de toti, datorita texturii moi si delicioase. "Eclair" in limba franceza inseamna fulger, practic denumirea acestui desert a fost data de patiserii care au constatat ca aceasta prajitura se manca dintr-o inghititura, fix ca un fulger.
1 37 38 39 40 41 43
(Visited 15.144 times, 1 visits today)